PR – filosofie


Ik ben Sabine Winters. Ik ben filosoof in opleiding, maar bovenal een creatief denker. Naast de theorieën en kunstwerken zelf, geïnteresseerd in het proces van idee ontwikkeling en de ‘hoe en waarom’ achter een theorie of proces. Daarom ben ik met mijn filosofiestudie als achtergrond in 2014 de kunstwereld ingedoken. Inmiddels heb ik ruim drie jaar ervaring in de strategische communicatie en organisatie van filosofie en kunstprojecten.

Op mijn andere website, Denkkaders, breng ik filosofie en de kunsten samen door erover te schrijven en te reflecteren. Samen met kunstenaars en filosofen organiseer ik bijeenkomsten, non-profit kunstbeurzen en schrijf ik opinie stukken voor verschillende opdrachtgevers. Ik ben gericht op de mix van disciplines zoals wetenschap en kunst, filosofie en kunst.

Met Pr -filosofie zoek ik naar de perfecte balans tussen het beschrijven van het  proces en pakkende teksten en beeldmateriaal. Ik denk met je mee over creatieve strategieën, branding en storytelling.

De kracht van Pr- filosofie

De kracht van Pr- filosofie ligt in het enthousiasme en voor de creatieve industrie, de kunsten en filosofie.  Vanuit dat enthousiasme ontstond er in de afgelopen drie jaar geregeld succesvolle samenwerking op het gebied van projectcommunicatie. Van persberichten en online communicatie voor HUMANOID, Theater aan de Rijn en Food Designer Katja Gruijters, tot aan online marketing voor de Low & Bonar Dutch Design WeekBiënnale Gelderland , Get Fed art fair , Halfvol en Generale Oost.  Of kort lopende opdrachten zoals online marketing en productie voor exposities en boekpresentaties .

Ben je benieuwd wat ik voor jouw merk kan doen? Wil je weten hoe en wat je moet communiceren of heb je een copywriter nodig? Dan denk ik dat die koffie er maar eens van moet komen!